CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 10 July 2011

الأَشْرَبَةُ

    اَلْقَهْوَةُ



اَلْشَّايُ



اَلْحَلِيْبُ



المَاءُ الَمعْدَنِيّ



عَصِيْرُ البُرْتُقَالِ



عَصِيْر الَمانْجُوْ



18 comments:

raha said...

blog mcm bdak2 je...=p

Cik Bell said...

ko ngaja bahasa Arab yer ain..

miss_nia said...

raha; mmg la. blog utk assignment la..

miss_nia said...

cik Bell ku syg.. ye la.. okay ta weyh?? anything kena tambah ta?? any suggestion?? please??

wanilasuhaila said...

gambar yang last tu gambar apa?

wanilasuhaila said...

gambar yang last tu gambar apa?

Anonymous said...

buah mangga ke tu?

miss_nia said...

ye betul. buah mangga yang menghasilkan jus mangga.

sisElyadeja said...

ain ltk la mkne engl ngan malay pnye... :)

miss_nia said...

okay. tade masalah.. tp letak enlish ngn arabic je pun da okay kan?

sabree said...

assalamualaikum....

sabree said...

apa khabar...

miss_nia said...

weyh.. comment la sal bnd nih.. ni cm ap je plak..

dayangkueffazulaikha said...

Senang nak paham , menarik dengan gambar2 =)

miss_nia said...

hehe, syukran. ada apa2 penambahan y perlu sy tambah ta? or ada cadangan len ke?

sarah suhaimi said...

comel la gambar2 2..

Sultan Kata Isnainsyah said...

MANTAP! salam kenal! Awak baru saje tulis tentang robot :

Berawal dari goresan tangan manusia, kini para robot ini tak lama lagi akan hidup berdampingan dengan kita, manusia. Kata Sultan cek disini >>

http://bit.ly/sazSkQ Happy Blogging! ^^

CiKgU IrHaM said...

lawa la...ajo la mcm mne nak buat :)